vineri, 2 martie 2012

Burgul in sos de rosii



              Nu stiu daca ati incercat burgul in altceva decat in salata de tabuleh daca nu atunci sa stiti ca a venit timpul si daca tot santem in post un motiv in plus aveti....:))

              Avem nevoie de:

  • 200 gr burgul=grau decorticat si sfaramat
  • o cepusoara mica
  • o lingura de supa de legume instant
  • o cana suc de rosii
  • sare piper
  • o mana de fasole pastai calite cu putina ceapa si un catel de usturoi in putin ulei

               Deci taiam ceapa cat mai fin si o calim in cateva linguri de ulei .Adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba punem cele 200 gr de burgul.Punem supa instan,t sare ,piper si lasam la fiert nu dureaza mult aproximativ 20 minute.Fasolea pastai se caleste cu ceapa si usturoiul in cateva linguri de ulei punem capacul deasupra si lasam pana se patrunde .Se serveste cald cu sau fara carnita .

2 comentarii: