sâmbătă, 30 iulie 2011

Chiftelute de curcan aromate cu tarhon


            Am avut in frigider o jumatate de piept de curcan si am zis ca ar merge niscai chiftelute aromate, mai altfel decat cele obisnuite,  pentru ca nu facusem chiar de multicel.......

             Ingrediente:
  • 400 gr piept de curcan
  • o ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • tarhon
  • sare piper
  • putina supa instant
  • ulei pentru prajit
  • hrean
  • maioneza
             Mod de preparare:
      Taiati carnea  cubulete cat este inca inghetata si o dati prin masina de carne.Ceapa si usturoiul se curata si impreuna cu patrunjelul, mararul si tarhonul se adauga in masina de tocat.Pasta obtinuta o condimentam o saram dupa gust si formam bilute pe care le prajim in uleiul incins.Daca doriti puteti adauga felii de paine sau o lingurita doua de gris ,ies foarte pufoase si fara .Serviti cu maioneza sau hrean,sa aveti pofta!!!!!



2 comentarii:

  1. Noua ne place tare mult aceasta carne dar sincera sa fiu nu m-am gandit niciodata sa fac chiftelute din ea.............o idee minunata, multumesc!
    O seara buna|!

    RăspundețiȘtergere
  2. Medi merci de vizita si sa stii ca ies o bunatate de chiftelute si mai fac ciorbita cu perisoare la fel de bune,pup si tie vichend placut :)))!!!

    RăspundețiȘtergere