luni, 2 mai 2011

Mancarica de cartofi cu ficatei,pipote ,inimioare de pui

                
                Ingrediente:
  • 6 aripioare
  • 250 gr ficat ,pipote si inimioare de pasare
  • o ceapa alba mare
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • masline o mana
  • patrunjel
  • jumatate pahar cu lapte
  • sare,piper
  • supa instant
  • o lingura generoasa de turmeric
               Mod de preparare:
       
Taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei(cit sa devina translucida). Adaugam aripioarele de pui +inimioarele si pipotele taiate marunt. Adaugam apa calda, sare,piper, supa instant o lingura si lasam sa fiarba(apa cit sa acopere tot).
Cind carnita este aproape fiarta adaugam cartofii taiati in patru si turmericul. Lasam sa fiarba impreuna pina devin cartofii fragezi. Acum veni rindul ficatelului taiat marunt pe care il punem peste restul ingredientelor. Adaugam laptele si usturoiul si lasam la foc mic sa scada lichidul la jumatate. Adaugam si maslinele. La final patrunjel verde tocat cit cuprinde:)))


        Pofta buna!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu