marți, 3 mai 2011

Pui cu legume,ciuperci si galuste



                Ingrediente:
  • un piept de pui +un picior
  • jumatate ardei rosu+jumatate galben+jumatate portocaliu
  • 2-3 catei de usturoi
  • o ceapa
  • citeva buchetele de conopida
  • 2-3 rosii
  • o cutie cu ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • o lingura seminte de marar
  • sare ,piper
  • o lingura supa instant
             Pt galustele:
  •   2 oua
  • gris cit cuprind ouale
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • putina supa instant
                Mod de preparare:
    Punem intr-o tigaie incapatoare jumatate de pahar (50ml)ulei cind este incins adaugam ceapa si usturoiul lasam pina devine sticloasa.Adaugam apoi  ardeii taiati cubulete si conopida, lasam impreuna citeva minute(max 5 min);adaugam si ciupercile mai lasam 10 minute impreuna dupa care punem bucatile de carne punem capacul pe oala si lasam impreuna 10 minute .Pasta de tomate se desface in 500 ml apa calda si turnam peste carne si legume condimentam dupa gust si lasam la fiert cam 30 minute sau pina se fierbe carnita presaram patrunjel verde.Galustele :batem ouale spuma cu uleiul ,sarea si supa instant adaugam grisul in ploie ,lasam sa se odihneasca 10 minute apoi formam cu lingura galustele pe care l-e fierbem in apa clocotita cu putina sare si o lingura de supa instant.Servim galustele impreuna cu sosul de legume si carnea de pui.




              Pofta buna!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu