Numai buna in perioada postului si nu numai........
- o cutie de fasole albe in sos tomat
- o jumatate de ceapa
- 2 catei de usturoi
- 50 ml ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel verde
Punem fasolea din cutie intr-un castron cu doar jumatate din sosul tomat.Cu ajutorul blenderului se face totul pasta.Ceapa se taie pestisori se caleste si se adauga in pasta de fasole la fel si usturoiul si iar se pune la blender ,pastram o lingura de ceapa pentru decor.Uleiul de masline se pune in tigaie si cand incepe sa sfaraie adaugam pasta de fasole si lasam 15 minute mestecand continu.Punem in castron pasta, putin ulei de masline deasupra, patrunjelul verde si.....pofta mare!!!
Doar am facut dar as manca iar ca nu a fost ca a ta!
RăspundețiȘtergereOttima questa crema di fagioli! Ciao
RăspundețiȘtergereO trec pe lista ca tare pofta imi mai este de o iahnie.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa!
Teo este buna rau!pup o zi frumoasa!!
RăspundețiȘtergereMolly grazie ,bacioni!!
RăspundețiȘtergereMedi e musai sa incerci!!pup o zi reusita iti doresc!!
RăspundețiȘtergereYummy yummy... tare-mi place.
RăspundețiȘtergereHai Miha te astept la o portie,pup o zi faina!!
RăspundețiȘtergereMoama cum arata! Sigur e fasole?:) Pup
RăspundețiȘtergere:))sigur,sigur!pup Corina zapacita!!
RăspundețiȘtergere