sâmbătă, 17 septembrie 2011

Ciorba de fasolica manastireasca

  
             Avem nevoie de:
  • o cutie de fasolica in sos tomat
  • o ceapa 
  • un morcov
  • 3 rosii
  • telina dupa chef
  • jumatate cana orez rotund
  • o cutie de bureti
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • supa de legume instant
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors de putina sau otet ,bors magic ce preferati
           
        Se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu fasolica ,se potriveste de sare,piper supa instant ;cind legumele sint potrivit de fierte se adauga orezul si buretii taiati ;la sfirsit se adauga pasta de tomate si cimbrul si desigur se acreste cu bors sau cu ce preferati.

4 comentarii:

  1. Gata...vin si eu dupa miros !
    Desi fasole cu orez nu am mancat inca, vin cu o ceapa rosie dupa mine, la o asemenea bunatate....
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect!! e asa o bunatate de ciorba mai ales rece si cu ceapa rosie ,dulce piscacioasa,pup si o duminica linistita!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O fasolica ar fi foarte buna dupa atatea mancaruri care mai de care.Reteta e noua pentru mine nu o stiam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo ma bucur ca am adus ceva nou ,eu zic ca merita incercata ,o zi minunata iti doresc!!

    RăspundețiȘtergere