marți, 23 august 2011

Fasolica cu carne de oaie


             Ingrediente:
  • 500 gr carne de oaie slaba
  • o cutie de fasole
  • 2 cepe
  • pasta de tomate (2 linguri)
  • un morcov
  • 2 bete de telina verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • supa instant
  • un varf de cutit de scortisoara
             Mod de preparare:
       Punem carnea de oaie la fiert impreuna cu o ceapa ,morcovul,telina si condimentele.Lasam la foc mic cam o ora si jumatate .Cealalta ceapa se taie marunt se caleste cu pasta de tomate ;cand carnea este fiarta se adauga peste ceapa si pasta de tomate punem si carnita ,adaugam fasolea si doar putina supa de la carne .Potrivim de sare, piper ,scortisoara mai lasam la fiert 15 minute ,presaram patrunjel tocat si servim.Pofta buna!!!!!!

2 comentarii:

  1. Desi doar am mancat ciorbita de pastai mancarica asta imi face pofta,arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita Teo,te invit cu mare drag la o portie ,pup o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere