Ingerediente:
- 5 oua
- 150 gr zahar
- 110 gr unt
- 550 ml lapte
- 5 linguri faina alba
- esenta de vanilie
Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam galbenusurile cu zaharul pana devin crema deschisa la culoare.Adaugam untul topit la temperatura camerei,esenta de vanilie,faina si laptele rece.Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in compozitie.Rasturnam amestecul intr-o tava yena de 22 cm (a mea a fost dreptunghiulara de 23/25 )unsa cu unt si tapetata cu faina,dam la cuptorul preincalzit 125 grade o ora cum zice miha ,eu cred ca la mine ar mai fi mers inca 20-30 minute.Nu se deschide usa cuptorului deloc.
Sa aveti pofta!!!
S-o papati sanatosi! De fapt...cred ca e gata deja. :))) Pup!
RăspundețiȘtergereE oale si ulcele miha,multumim de vizita ;pup o zi minunata!!!
RăspundețiȘtergere