Noua ne-a placut tare mult ,incercati si dumneavoastra nu o sa va para rau ...parol!!!:))
Ingrediente:
- carne de pui in functie de cate persoane avem la masa(eu am pus aripioare de pasare pt 5 persoane)
- 2 cepe medii
- 5-6 cartofi
- 100 gr masline negre
- 3-4 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- o lingura supa instant
- putina paprika dulce
- putina paprika iute
- patrunjel verde (eu am uitat sa-l pun)
- usturoi unu doi -catei
Mod de preparare:
Portionam carnita,ceapa o taiem marunt.Intr-o tigaie incingem ulei (50 ml) adaugam ceapa si carnea uscata in prealabil cu hartie absorbanta, lasam pana capata putina culoare dupa care adaugam usturoiul si pasta de tomate.Adaugam condimentele si apa calda care sa cuprinda carnea.Cartofii se curata se spala se taie in bucati marisoare si se adauga peste carnita.Cu un sfert de ora inainte de a inchide adaugam maslinele si apoi patrunjelul tocat marunt.Se serveste cu castravete murat sau varza murata cum am facut noi.Sa aveti pofta!!!!
Tare buna mancarica!pupici!
RăspundețiȘtergereFlory multumesc de vizita si ma bucur ca ti-a placut!!!pup o seara minunata!!
RăspundețiȘtergereDa si mie imi place aceasta mancarica, o idee buna ca nu am mai facut-o cam demult.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
Cu mare drag medi!!!o zi frumoasa si tie !!!!
RăspundețiȘtergere