miercuri, 12 octombrie 2011

Ciorba de pui cu mazare



               O ciorbica usoara dar consistenta,numai buna pentru zile zgribulite.........

               Avem nevoie:

  • 6 copanele
  • o ceapa
  • un morcov
  • un cartof
  • 250 gr mazare inghetata
  • 2 rosii decojite
  • sare 
  • piper
  • supa instant o lingura
  • patrunje verde 
  • frunze de telina verzi
  • puteti acri cu bors proaspat,bors magic,lamaie...

               Curatam copanelele si le punem la fiert.Curatam supa de spuma.Adaugam apoi legumele curatate si taiate cubulete ,mai putin mazarea pe care o vom adauga spre sfarsit e destul de frageda si fierbe foarte repede.Adaugam si condimentele dupa gust,iar dupa ce am pus si mazarea mai lasam cam 30 minute si presaram patrunjel verde si frunzele de telina taiate fin.Acriti sau nu ciorba.Pofta mare!!!

10 comentarii:

  1. Mmm, ce mi-e dor de o ciorba de pui, facuta in casa. Si ce bine arata ciorbita ta :p

    O zi senina iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana multumesc de vizita si te imbratisez cu drag avand in vedere ca si eu sant din Neamt,apropo astazi m-a distrat grozav bancul de la tine de pe blog si mi-am permis sa-l dau mai departe ,sper sa nu te superi ,in rubrica bancuri pe Bucataras.Merci de aprecieri si iti dores o zi minunata!!

    RăspundețiȘtergere
  3. DiaMar merci de precieri ,pup o zi minunata!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu dai o ciorba, eu dau salata la schimb OK?

    RăspundețiȘtergere
  5. O da... si se face si c-o ora inainte de job :)) like!

    RăspundețiȘtergere
  6. Yum! This is a great homemade soup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Thx Pam,I'm glad to find you in our kichen :))Have a nice day!!

    RăspundețiȘtergere