Miuta multumesc de reteta a iesit minunat!!
Avem nevoie de:
- 2 morcovi mari
- 2 cepe mari(eu am pus doar una)
- 2 kg gogonele(eu am pus doar 1 kg)
- 15 bucati gogosari mari(eu am pus 5)
- sare,piper boabe,foi de dafin
- 4 linguri de zahar(eu am pus2)
- 200 ml otet(eu am pus 100ml)
- o lingura mustar+200 ml ulei=maioneza
Curatam legumele si le spalam.Morcovul dat pe razatoare si ceapa solzisori ii punem in tigaie la calit cu 3 linguri de ulei.Gogonelele si gogosarii se taie pestisori.Intr-o cratita incapatoarer se pune otetul cu zaharul si condimentele sa fiarba.Cand zaharul s-a topit adaugam gogonelele si gogosarii lasam la fiert cam 20-30 minute.Adaugam apoi morcovii caliti cu ceapa.Si lasam la fiert incontinuare.Intre timp facem o maioneza din mustar si ulei pe care o punem mai apoi in oala peste legume si mai lasam la fiert cam 20 minute.Eu data viitoare o voi face mai scazuta .Ete delicioasa langa o portie generoasa de carnita la gratar.Sa aveti pofta!!
Cunosc gustul.DELICIOS.Mi-ai facut pofta.Te pup!
RăspundețiȘtergereCiao Aziz...grazie per la visita!!! molto interessante il tuo blog! a presto, Ilaria
RăspundețiȘtergereBuoni i peperoni preparati in questo modo! Brava! Ciao
RăspundețiȘtergereDiaMar ma bucur ca poti confirma ,,bunaciunea,,hi hi o zi minunata iti doresc!!
RăspundețiȘtergereGentile Ilaria benvenuto nella nostra cucina, grazie per il feedback, vi auguro una splendida giornata!
RăspundețiȘtergereMolly è una deliziosa insalata invernale,baci!!
RăspundețiȘtergere