- o sfecla marisoara
- un morcov
- citeva bucati de telina
- o ceapa
- 2-3 rosii decojite
- sare
- piper
- supa instant
Se dau pe razatoare sfecla,morcovul si telina daca e radacina .Rosia si ceapa se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu apa rece. Potrivim de sare,piper supa instant .Se serveste cu smantina sau fara in zile de post.Este un,, must have ,,in aceasta toamna!!
Are o culoare de vis.Te pup!
RăspundețiȘtergereMinunat arata! De incercat cat mai repede. :)
RăspundețiȘtergereDiaMar eu o ador!!
RăspundețiȘtergereAna Maria doar am spus ca e un ,,must have,,:))pup o zi faina!!
RăspundețiȘtergereWoow, cum arata! Ce culoare! Pup Mona
RăspundețiȘtergereArata bestial si spre rusinea mea nu am mancat niciodata!
RăspundețiȘtergereCe culoare faina are! Super!
RăspundețiȘtergereCorina pup o zi linistita!!!
RăspundețiȘtergereTeo atunci se impune sa incerci!!!
RăspundețiȘtergereMiha, pup, o zi faina!!!
RăspundețiȘtergere