joi, 11 august 2011

Chiftelute din conopida si brocolli


             Mai usor de atat nu se poate......:))
      
             Ingrediente:
  • o conopida (400 gr)
  • cateva buchetele de brocolli
  • 150 gr pesmet(eu am folosit pesmet facut in casa din paine neagra)
  • 2 oua
  • usturoi pudra
  • sare
  • piper
  • jumatate de lamaie
  • nucusoara un varf de lingura
            Mod de preparare:
       Curatam conopida si o punem la fiert impreuna cu brocolli , lamaia ,un varf de lingura sare,putina supa instant.Cand este fiarta se scurge apa si se lasa la racit.Intr-un bol amestecam conopida si brocolli ,sfaramate cu mana,pesmetul ouale condimentam dupa gust,daca nu e destul de consistenta mai adaugati putin pesmet sau cascaval ras (desi riscati sa se prinda de tigaie cu cascaval)formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins la foc mic.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu