sâmbătă, 10 septembrie 2011

Chec cu ciocolata


        Ideea a pornit de la pusikmea cu mici mari adaugiri

             Ingrediente:
  • 2 oua+4 albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina alba
  • un praf de copt
  • vanilie esenta
  • o ciocolata cu lapte
            Mod de preparare:
      Batem galbenusurile cu zahar pana devin crema,albusurile se fac spuma cu un praf de sare.Faina se amesteca cu praful de copt .Uleiul se incorporeaza in galbenusuri in fir ca la maioneza apoi adaugam laptele si faina.La sfarsit adaugam albusurile spuma si vanilia.Se pune in forma de inima dam la cuptor 175 grade pana trece testul scobitorii.Acum ciocolata se topeste si inainte da a da la cuptor se toarna peste compozitie sau uitati ca mine si pe la mijlocul coptului o da-ti pe razatoare si o puneti deasupra:(.Oricum ar fi prajitura iese foarte pufoasa si gustoasa.Eu v-o servesc cu ceva inghetata de ciocolata :).
       Sa aveti pofta!!!

4 comentarii:

  1. Azi mi-ati facut pofta cu checurile voastre cu de toate!Ispititi omul de nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu si bun,iar compania...il face si mai delicios.
    Pupici si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo daca vrei te astept in aeroport cu o farfurie cu motz!!!:)o saptamana minunata iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Petro sa stii ca eu am facut curat la caramelul ala ochios de la tine:))))o saptamana linistita iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere