luni, 5 septembrie 2011

Ostropel de pui


             Nu sant o gazda perfecta asa ca astazi va servesc direct din oala,motivul ...flamangiosii nu au avut rabdare de fotografie :)))

              Ingrediente:
  • un piept de pui generos
  • o pulpita
  • o lingura de faina
  • un morcov
  • o ceapa medie
  • 2-3 catei de usturoi
  • supa instant
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
            Mod de preparare:
       
     
        Portionam carnea ,intr-o oala punem 2 linguri de ulei si calim carnea cat sa devina aurie.Adaugam cepa si morcovul si lasam pana devine ceapa stravezie ,punem si usturoiul .Lasam impreuna inca un minut doua.Adaugam apa cat sa cuprinda carnea ,cand incepe sa fiarba adaugam supa instant.Se fierbe pana carnea este foarte frageda si supa scade mai bine de jumatate.Acum faina se desface in jumatate pahar de apa si se toarna peste supa .Lasam sa dea un clocot doua si punem si patrunjelul tocat.Pofta buna!!!

2 comentarii:

  1. Pune oala pe masa...ce mai conteaza? Bun sa fie! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Salve Miha !!netul a fost tare slab nu am putut intra ,merci de vizita pupicei si o zi minunata!!!!

    RăspundețiȘtergere