miercuri, 20 iulie 2011

Briose cu cirese


             Reteata asta delicioasa apartine Laurei Sava dupa cum zicea ,,alinutza,,de pe Bucataras si eu am crezut-o pe cuvint si zisei ca n-ar fi rau sa vedem cat de buna e...si uitati ce iesi ...
              Ingrediente:
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 3 oua
  • 180 gr faina alba
  • 70 gr amidon
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1-2 linguri lapte
  • cirese sau orice alt fruct
             Mod de preparare;
       Aestecam zaharul cu untul pina obtinem o crema pufoasa.Adaugam pe rand ouale si mestecam dupa fiecare pana se incorporeaza in crema.Ingredientele uscate se amesteca intr-un castron separat si apoi incorporam usor pina obtinem o crema consistenta .Asezam in tava de briose hartiutele speciale si cu o lingura punem crema in fiecare pana la jumatatea cosuletelor.Deasupra se aseaza cate o cireasa sau alt fruct si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute.




 
  

4 comentarii: