marți, 1 noiembrie 2011

Supa cu orez



               Nu stiu cum santeti voi dar eu uneori nu-mi vine decat sa beau mancarea :) adic sa nu aiba pre multe chestii cat mai simpla cu putinta...


               Sa zicem asa:
  • o cepusoara maruntica
  • 1 litru supa de pasare sau de ce nu de legume
  • un morcov
  • 125 gr orez cu bobul rotund
  • sare piper
  • 50 gr unt
  • patrunjel verde
  • supa instant daca e nevoie
               Calim ceapa si morcovul dat pe razatoarea mica in unt.Adaugam orezul spalat si lasam impreuna 10 minute cu grija sa nu se arada ceapa si morcovul.Adaugam supa de pasare sau de legume si lasam sa fiarba .La sfarsit se adauga patrunjel verde iar daca nu avem copii ceva fulgi de chilli .Simplu si la obiect pentru zile zgribulite...zic eu!!!


9 comentarii:

  1. Cu siguranta la obiect si cu siguranta foarte buna .Nu mi-a trecut prin cap niciodata sa pun orez in supica , doar taietei. Data viitoare asa fac .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place orezul in supa,mai ales in cea de rosii.Supica ta este delicioasa.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buona questa zuppa d'orzo, mi sembra gustosa! Ciao

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorina ma bucur ca iti place e perfecta pentru zile reci!!pup o zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  5. DiaMar multumesc si mie imi place supa de rosii si exact cu orez desi nu o prepar foarte des ,pup o seara linistita iti doresc!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Grazie Molly ,È veramente deliziosa!bacioni

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi plac mancarurile simple, de supe ce sa mai zic!:) Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Corina uneori ne complicam in mancaruri sofisticate si uitam tocmai de aceste bunatati simple si chiar foarte satioase,pup si ne mai auzim!!

    RăspundețiȘtergere