sâmbătă, 19 mai 2012

Ciorba de fasole cu carne tocata si chilli



            A plouat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......stiu nimic deosebit in alte parti dar in desert?!!e chiar curios in luna mai ploaie destul de ,,ploaie,, o zi aproape intreaga.....sincer m-am bucurat ca un copil stand pe balcon pana eram buna de pus la storcator.....ei bine cand am intrat in casa am zis ca parca ar merge o ciorbica ...si chiar a mers perfect!!


  • o ceapa medie 
  • 200 gr carne tocata
  • o bucata os de vita(doar daca va incurca prin congelator :))
  • o mana fasole verde pastai
  • o cutie fasole in sos tomat
  • o tija telina verde cu tot cu frunze
  • un morcov
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • cateva linguri ulei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  •  piper
  • jumatate lingurita seminte de marar
  • jumatate lingurita fulgi chilli sau jumatate chilli proaspat *-*
           
          Asa deci incepem prin a praji carnea tocata in cele cateva linguri de ulei, sfaramand continuu cu o lingura de lemn.Cand  este aproape maronie scoatem pe o farfurie.Adaugam ceapa taiata fin ,cand devine translucida adaugam si fasolele pastai taiate de un centimetru ;lasam 5 minute dupa care adaugam morcovul, telina, punem apa calda si lasam la fiert; dupa jumatate de ora adaugam si carnea tocata ,fasolea din cutie si pasta de tomate,condimentam cu cele mentionate mai sus sau cu ce va place, la sfarsit se presara patrunjel leustean si frunze de telina taiate marunt.
              Sa aveti pofta!!!




6 comentarii:

  1. Buna tare ciorbita!Preferata mea!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcã mã asteaptã pe mine...chiar plouã acum la noi :)
    Aratã super!

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioasa ciorbita. N-am incercat pana acum asa o combinatie, ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mancat niciodata dar voi servi acuma de la tine ca tare bine mai arata.
    Pup cu drag Azizule!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ciorbita interesanta! Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere