Miha a distribuit ,,virusul ,,iar eu ca multi altii m-am contaminat..............:)))))
- 150 gr lapte praf
- 250 ml lapte
- 200 ml lapte condensat
- 250 ml smamtana pentru frisca
- jumatate plic puding cu aroma de vanilie
- o mana migdale decojite sau fulgi
- 3 linguri zahar
Amestecati toate ingredientele cu mixerul, mai putin migdalele si cele 3 linguri de zahar ,puneti in caserola si dati cel putin 3 ore la frigider.Zaharul se pune la topit intr-o tigaie de teflon ,cand devine maroniu adaugati fulgii de migdale si apoi rasturnati pe hartie de copt sau folie de aluminium,lasti la racit si apoi spargeti usor caramelul format ,folositi pentru decor..........
Si asa arata pe la mijlocul noptii :))))
Am si sosit..pup!
RăspundețiȘtergereHummm... quelle délice, j'en veux une verrines moi!
RăspundețiȘtergereBisous
Ce bunatate!!! Pup!
RăspundețiȘtergereaziz..m-ai dat gata!!!!!
RăspundețiȘtergereTare faina este , mi-e dor de o inghetata buna . La mine abia acum da caldura si putem trece la sezonul de inghetata.
RăspundețiȘtergereFoarte buna inghetata ta,ieri am inceput si eu postarile cu inghetata de ciocolata.Te pup!
RăspundețiȘtergeream venit si eu dupa miros...si cuvantul-cheie "inghetata"! taare bine arata!
RăspundețiȘtergereTiiii... inghetata buna vreau si eu! :)))
RăspundețiȘtergereVa astept!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereextraordinara!
RăspundețiȘtergere