Asta vom avea la cina astazi.........
- 200 gr faina (100 gr alba+100 gr neagra integrala)
- 60 ml lapte cald
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita drojdie
- putin ulei de masline
- un varf de lingurita ,,black seeds....
Umplutura :
- 300 gr crema de iaurt stoarsa foarte bine sau branza philadelphia
- o lingura zaatar
- sare
- un ou
- pentru decor ardei gras rosu ,galben sau portocaliu,verde
Se amesteca drojdia cu zaharul si lapte cald pana se topeste se toarna peste faina cu restul de lapte si celelalte ingrediente; framantam, se poate va mai fi nevoie de putina faina,adaugam si uleiul .Vom obtine un aluat elastic ca plastelina .Punem folie de plastic peste castron si lasam la crescut 30 minute.Fcem foaie din aluat apoi o punem in tava de tarta.
Crema de iaurt sau branza se amesteca cu zaatar-ul apoi un praf de sare plus oul batut ca pentru omleta.Punem crema obtinuta peste aluat si decoram cu ardeii taiati fasii subtiri.Dam la cuptorul preincalzit 175 grade pentru 40 minute .La sfarsit puteti deschide grilul de la cuptor sa rumeniti ardeii pe deasupra.
Wouw!!! mais c'est quoi cette délice qui saute aux yeux?
RăspundețiȘtergereJe suis fasciner par cette recette sa doit être une délice, bravo!
Bisous
Wow!!! Cat este de frumoasa!!! Super!!! Pup
RăspundețiȘtergereMmm, o bunatate!Tartele sunt preferatele mele, indiferent daca sunt dulci sau sarate:)Pup!
RăspundețiȘtergerece bine arata!!!!
RăspundețiȘtergereLe iubesc fie ele dulci sau sarate, iar tarta ta arata super, mega apetisant!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereMultumesc tuturor o zi minunata va doresc!!!!
RăspundețiȘtergere