miercuri, 12 octombrie 2011

Pui la grill cu legume inabusite si pita crocanta

             Ingrediente:
  • un piept de pasare feliat
  • 5 frunze varza chinezeasca
  • un ardei gras rosu copt la grill
  • o ceapa micuta un morcov
  • o pita
  • un cub unt
  • usturoi
  • dressing:
  • sucul de la ardei copt
  • sare
  • piper
  • otet dupa gust
  • ulei
             Mod de preparare;
      
      Se pune puiul la grill ,sarat si piperat si usturoiat.:) Ceapa o taiem pestisori si o punem la inabusit impreuna cu morcovul intr-o lingura de ulei. Adaugam varza chinezeasca rupta sau taiata. Luam de pe foc si adaugam ardeiul rosu taiat fisii(ardei care a fost copt in prealabil).Pita se unge cu unt si usturoi si o punem la grill pina devine crocanta.
Dressing: uleiul se amesteca cu sucul de la ardei copt si cu otetul saram si piperam dupa gust turmam peste legume.




        Pofta buna!!!

4 comentarii: