Aveti nevoie de:
- 18 linguri zahar
- 18 linguri lapte
- 18 linguri ulei
- 4 oua
- un zahar vanilinat
- un praf de copt
- un vf cutit bicarbonat stins cu otet
- faina cit sa iasa un aluat mai consistent decit smintina
- 50 gr unt
- o ciocolata amara
- 3-4 linguri smintina pt frisca
- o cescuta de nuca macinata
- nuca macinata si sirop de ciocolata
Se amesteca ingredientele de mai sus pina se obtine un aluat de consistenta smintinii poate un pic mai consistent.daca aveti presa pentru faguri este excelent daca nu face-ti ca mine si luati cu o lingurita si puneti in tava de teflon le invirtiti cu o paleta pentru a se coace pe ambele parti se scot pe o tava apoi se lipesc cu crema de ciocolata .Ca sa nu iasa foarte crescuti in timp ce sant in tigaie ii presati putin cu paleta.
Crema :o ciocolata amara si 50 gr unt se topesc se adauga 3-4 linguri smintina pt frisca si o ceasca de nuca macinata.lipim fagureii, ii murdarim pe jumatate in sirop de ciocolata si ii tavalim prin nuca .
deliciosi faguri tai!!!Pup :*
RăspundețiȘtergeretrebuie sa fie tare buni fagurii
RăspundețiȘtergereUnul este al meu,ca prea mi-ai facut pofta.Pup!
RăspundețiȘtergereCum sa fie ...fara aroma ???
RăspundețiȘtergereSunt deliciosi !
Mai ai unul ???
Te tzuc !
Eu nu ma multumesc cu unul ca Dia asa ca iau toata farfuria! Sic, sic! :))
RăspundețiȘtergereScuze pentru intarzaiere tuturor ,multumesc de vizita si vorbe frumoase!!pup o saptamana frumoasa va doresc!!
RăspundețiȘtergere