joi, 1 decembrie 2011

Meniu cu carne de oaie



               O mancarica foarte satioasa si pe placul iubitorilor de carne de oaie ...nu este o mancare pe care sa o consumi o data pe saptamana dar o data la o luna merge de minune...

               Avem nevoie de:

  • carne de oaie(pulpa de oaie,plaman,carne din zona gatului este ceva mai grasa ,ficat,inima)
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi
  • sare piper
  • un varf de lingurita cammun(chimion macinat)
  • putin chilly uscat
  • curcum
  • orez alb pentru garnitura
  • salata de varza alba cu otet
               Carnnea(este un fel  de grasime cu carne) din zona gatului se taie foarte marunt si se punne in tigaie la topit.Adaugam ceapa taiata pestisori si apoi rosia ,punem capacul si lasam pana se caramelizeaza.Adaugam carnea taiata marunt si condimentele ,amestecam din cand in cand dar lasam capacul pe oala,totul se va fierbe in abur si grasimea lasata.Nu se adauga apa de loc.Se serveste de indata ce este gata cu orez alb si salata de varza cu otet.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu