marți, 3 ianuarie 2012

Pate din ficat de pasare



               Avem nevoie de:

  • 5-6 ficatei de pasare de preferinta proaspat
  • o ceapa marisoara
  • un catel de usturoi
  • o lingura de otet
  • 75 gr unt la temperatura camerei
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,piper
  • supa instant
  • oregano,busuioc......sau ce va place 
               Punem ficatelul sa dea cateva clocote cu lingura de otet.Ceapa se taie si se caleste in putin ulei iar la sfarsit se adauga si pasta de tomate.Intr-un castron se pun ficateii fierti cu ceapa calita,untul la temperatura camerei +condimentele preferate si cu blenderul amestecam pana obtinem o pasta fina .La inceput va fi ceva mai moale ca ingredientele sant calde insa o data pus in frigider se va obtine o pasta usor de intins si delicioasa si sanatoasa......:)






2 comentarii:

  1. de mult zic ca incerc si eu, trebuie sa fie tare bun!!!te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana e perfect nici eu nu am crezut sa fie atat de bun .Pup un an asa cum ti-l doresti!!

    RăspundețiȘtergere