Ravioli proaspeti cu sos de rosii sau cu supa nu e chiar ceva care sa refuzi....
- 2 galbenusuri
- un praf de sare
- faina cat cuprinde
- putina apa rece
Facem un aluat din aceste ingrediente din care intindem foi subtiri ,foarte subtiri ..daca aveti masina pentru paste e perfect daca nu sucuitorul e perfect:)).Decupam cerculete cu o forma pentru prajituri sau un pahar.Se pune putina umplutura care poate fi carne ,ciuperci,branza, ce va place ,acoperim cu un alt cerculet pe care inainte i se umezesc marginile cu putina apa ca sa se lipeasca mai usor.Se fierb in supa sau se fac cu sos de rosii ,sau sos de legume ....oricum deliciosi.Eu am facut umplutura din piept de pui cu pasta de tomate si putina ceapa totul inabusit in tigaie in prealabil.Deliciosi...iar formele le puteti alege si singuri dupa bunul plac triunghiuri,cerculete,pernute,scoici......Se fierb in prealabil ca orice paste in apa cu sare si o lingura de ulei apoi se adauga in sos .
Mmmm,chiar ca e o reteta buna!Ne place!
RăspundețiȘtergereAtunci e perfect si-a atins scopul :))pup o zi frumoasa!!
RăspundețiȘtergereDa , asa-i , de nerefuzat .
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereDorina ma bucur ca iti place!!!!!
RăspundețiȘtergereNu stiu,ori nu am vazut eu, ori nu mai ai casetuta unde poti scrie un comment fara sa dai reply la alt comment.
ȘtergereRaviolii tai arata foarte bine,trebuie neaparat incercati.
Si sa nu uit, ai un premiu la mine pe blog.
O seara faina!
Homemade ravioli is just the best. What a delicious recipe. Blessings, Catherine xo
RăspundețiȘtergereador pastele astea umplute!
RăspundețiȘtergereBuonissimi i ravioli!Mi piace la tua versione!Ciao
RăspundețiȘtergereBuni, bunuti !
RăspundețiȘtergereSa sti ca am venit dupa miros....
Te tzuc !
Mmm, ce bunatate, trebuie sa incerc si eu.
RăspundețiȘtergeresuper buni,,,,,,,,,,,,,,,am furat unu,pupici
RăspundețiȘtergere