Gogosele cu miere de albine sau sirop cu aroma de trandafir ...dulci de ti se strepezesc dintii dar care nici nu te lasa in pace pana nu le termini din farfurie..........
- 230 ml iaurt
- 600 gr faina alba
- 70 gr zahar
- 2 linguri unt
- 1 ou mare
- 2 linguri drojdie
- 3/4 cana cu apa
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- 200 gr miere de albine sau un sirop din apa si zahar aromat cu apa de trandafiri
Facem un aluat din ingredietele de mai sus si-l lasam la crescut 40 minute,Dupa care formam bilute pe care le lasam din nou sa creasca si apoi le prajim in ulei incins.Scoatem pe hartie absorbanta si turmam peste ele mierea de albine cat sant calde (sau siropul cu aroma de trandafiri sau zahar pudra).
Cred ca au fost tare bune! Copila mea le-ar fi "devorat":-)
RăspundețiȘtergereSa-ti spun ca nu mai pot de pofta cand le vad?Mai bine "fur" una si gata.Te pup!
RăspundețiȘtergereCum Doamne iarta-ma le-ai facut asa rotunde?Perfecte draga Mona!
RăspundețiȘtergereVorba lui Teo....perfect rotunde si arata demential!!!!!! Pupici!
Ștergerecred ca sunt grozave! Mi-ai facut o pofta in miez de noapte......Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc tuturor ,Teo sant asa rotunde :))pt ca le-am lasat la crescut dupa ce am format bilutele.Pup toate dragele mele dragi o zi frumoasa sa aveti!!!!!
RăspundețiȘtergere