joi, 19 ianuarie 2012

Gogosele cu miere de albine



               Gogosele cu miere de albine sau sirop cu aroma de trandafir ...dulci de ti se strepezesc dintii dar care nici nu te lasa in pace pana nu le termini din farfurie..........



  • 230 ml iaurt
  • 600 gr faina alba
  • 70 gr zahar
  • 2 linguri unt
  • 1 ou mare
  • 2 linguri drojdie 
  • 3/4 cana cu apa
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • 200 gr miere de albine sau un sirop din apa si zahar aromat cu apa de trandafiri
               Facem un aluat din ingredietele de mai sus si-l lasam la crescut 40 minute,Dupa care formam bilute pe care le lasam din nou sa creasca si apoi le prajim in ulei incins.Scoatem pe hartie absorbanta si turmam   peste ele mierea de albine cat sant calde (sau siropul cu aroma de trandafiri sau zahar pudra).




               

6 comentarii:

  1. Cred ca au fost tare bune! Copila mea le-ar fi "devorat":-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti spun ca nu mai pot de pofta cand le vad?Mai bine "fur" una si gata.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum Doamne iarta-ma le-ai facut asa rotunde?Perfecte draga Mona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba lui Teo....perfect rotunde si arata demential!!!!!! Pupici!

      Ștergere
  4. cred ca sunt grozave! Mi-ai facut o pofta in miez de noapte......Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tuturor ,Teo sant asa rotunde :))pt ca le-am lasat la crescut dupa ce am format bilutele.Pup toate dragele mele dragi o zi frumoasa sa aveti!!!!!

    RăspundețiȘtergere