Aluatul il gasiti
aici doar ca aveti nevoie de jumatate din cantitate pentru o singura tarta.
- cateva buchetele de conopida
- un dovlecel
- jumatate de ceapa
- 2 oua
- 2 felii cascaval taiat cubulete sau cascaval ras
- o lingura amidon
- o lingura mac
- patrunjel verde
- sare piper chilli nucusoara o lingurita supa instant
Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora.Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute.Prajm ceapa pestisori,buchetelele de conopida si dovlecelul felii.Se bat ouale spuma se amesteca cu cascavalul sau branza sarata se condimenteaza si se pun in tava peste legumele prajite asezate in straturi peste aluat.Dam la cuptor 170 grade pana se rumeneste frumos.Eu am decupat cateva inimioare din acelasi aluat pe care le-am uns cu ou si le-am dat prin mac asa de decor.Pofta buna!!!!!!!
Cred ca-i o bunatate nu?
RăspundețiȘtergereCu legume inca n-am facut tarta , dar asa de fain arata aceasta facuta de tine ca m-ai convins.
RăspundețiȘtergereSi inimioarele acelea sunt de mare efect...
Te tzuc !
Imi place mult cum ai aranjat-o.Te pup!
RăspundețiȘtergereapetisanta tarta ta!
RăspundețiȘtergereFaina tarta ta, cred ca e un deliciu.
RăspundețiȘtergereTe invit la concurs! :) http://andreeachinesefood.blogspot.com/2012/01/concurs-delicios-cu-sugarspicero.html
RăspundețiȘtergerePup cu drag!
vai de mine, cine m-a pus sa intru aici! arata exceptional!
RăspundețiȘtergereFrumoasa,imi place.
RăspundețiȘtergerePup!
O zi minunata tuturor va doresc,multumesc de vizita!!!
RăspundețiȘtergereArata f bine!...
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita felis,o zi frumoasa iti doresc!!!!!!!!!
Ștergere