joi, 26 ianuarie 2012

Tarta sarata cu conopida si dovleac


               Aluatul il gasiti aici doar ca aveti nevoie de jumatate din cantitate pentru o singura tarta.

  • cateva buchetele de conopida
  • un dovlecel
  • jumatate de ceapa
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval taiat cubulete sau cascaval ras 
  • o lingura amidon
  • o lingura mac
  • patrunjel verde
  • sare piper chilli nucusoara o lingurita supa instant



           Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora.Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute.Prajm ceapa pestisori,buchetelele de conopida si dovlecelul felii.Se bat ouale spuma se amesteca cu cascavalul sau branza sarata se condimenteaza si se pun in tava peste legumele prajite asezate in straturi peste aluat.Dam la cuptor 170 grade pana se rumeneste frumos.Eu am decupat cateva inimioare din acelasi aluat pe care le-am uns cu ou si le-am dat prin mac asa de decor.Pofta buna!!!!!!!               









     

11 comentarii:

  1. Cu legume inca n-am facut tarta , dar asa de fain arata aceasta facuta de tine ca m-ai convins.
    Si inimioarele acelea sunt de mare efect...
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina tarta ta, cred ca e un deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invit la concurs! :) http://andreeachinesefood.blogspot.com/2012/01/concurs-delicios-cu-sugarspicero.html
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. vai de mine, cine m-a pus sa intru aici! arata exceptional!

    RăspundețiȘtergere
  5. O zi minunata tuturor va doresc,multumesc de vizita!!!

    RăspundețiȘtergere