sâmbătă, 14 mai 2011

Snitel umplut





               Ingrediente:

  • file din piept de pui punem in functie de portii
  • faina alba150 gr
  • pesmet 100 gr
  • o cana de lapte
  • 2-3 cartofi fierti facuti piure cu un cub de unt
  • usturoi pisat sau pudra de usturoi (asta am folosit eu)

              Mod de preparare:

    Fileurile se bat cu ciocanul pina se subtiaza ,saram, piperam dupa gust .Cartofii se fierb cu putina sare si supa instant ,apoi ii pasam cu un cub de unt; desigur puteti adauga si alte condimente daca doriti cum ar fi curry sau paprika ....etc.Umplem snitelele cu cartof le rulam ,incingem uleiul dam rulourile prin lapte ,apoi prin faina amestecata cu pesmet si pudra de usturoi si asezam cu marginea in jos in ulei.Intoarcem cu grija si cand este rumen pe toate partile, se scoate pe servetel absorbant.Se serveste cu salata de care doriti.Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu